Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
kleintje-bolte.groeimee.nl

Graag een meisje mama

Ja onze jongens hebben wel bedongen, dat het nieuwe kindje wel een meisje is. De jongens willen wel een zusje. We zouden een dochter natuurlijk na 3 jongens ook erg leuk vinden, genetisch is het al bepaald en dat weten we pas met 20 weken nog 8 weken geduld dus. Maar wij vinden het belangrijker dat het kleintje gezond is, dus als het weer een jongetje wordt, is het natuurlijk net zo welkom als een meisje. De jongens wilde met oma al roze kleertjes kopen, maar ja dat is wat voorbarig, dus hebben ze een unikleur uitgekozen. Dan zit je altijd goed. 4 dec. weer echo en controle ben heel benieuwd. We zien erg uit naar ons kleintje dat uitgerekend is op 8 juni 2013.

Welkom op onze Babysite!

Hallo en welkom op onze babysite!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze spannende tijd. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen, foto's en video's vinden! Meer informatie over ons vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal, fotoserie of video op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

We zien je graag terug op onze babysite en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met ons meegroeit!

Groetjes,

Dieneke en Johan, Roland, Sebastiaan en Quinten

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties.

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: